Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptor...
Protectia datelor cu caracter personal utilizate in cadrul societatii, indifferent ca exista acces la un site al operatorului, al persoanei imputernicite de operator sau al unui intermediar in Uniune, ca este disponibila o adresa de e-mail...
Recepţionerul îşi desfăşoară activitatea în incinta unităţilor de cazare precum hoteluri, moteluri, complexuri de cazare, pensiuni. Prin specificul activităţii sale, recepţionerul interacţionează permanent cu clienţii şi cu ceilalţi angajaţ...
Practicanţii ocupaţii de electromecanic montează, reglează şi repară aparate şi echipamente electrice şi
energetice de toate tipurile (motoare electrice, dinamuri, tablouri de comandăşi distribuţie, instrumente sau componente
electrice la...
Zidarul, pietrar, tencuitor, execută elemente de construcţii
(pereţi portanţi, neportanţi, de compartimentare, stâlpi, bolţi, cupole,
canale, cămine, etc.) din zidării diferite folosind pietre naturale
sau artificiale confecţionate d...
Ocupaţia se adresează celor care se ocupă cu activitatea de cultivare a legumelor prin crearea unor
condiţii de viaţă corespunzătoare plantelor în scopul realizării de producţii în vederea valorificării şi
a consumului.
Un specialist în domeniul calităţii, trebuie să aibă capacitatea de a implementa
sistemul calităţii în conformitate cu standardele ISO 9000 şi de a acţiona ca responsabil al
sistemului calităţii.
În plus, el trebuie să fie capabil de a...